Tel: 021.240.41.23

Bine ati venit! Bucuresti, 16 Jul 2024

W A N T E D

WEB DEVELOPMENT

WEB DEVELOPMENT

Wanted

termeni si conditii

<< inapoi

Compania care administreaza site-ul www.wnt.ro, denumita in continuare Wanted, este Wanted Web Development S.R.L, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5897/2009 si avand Codul Unic de Inregistrare RO25562730.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Wanted Web Development S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii de utilizare" din subsolul site-ului.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului.

Site-ul www.wnt.ro este proprietatea Wanted Web Development S.R.L, o societate comerciala inregistrata in Romania. Wanted Web Development S.R.L este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5897/2009 cu Codul Unic de Inregistrare RO25562730.
 
Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului Wanted - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Wanted Web Development S.R.L si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Wanted Web Development S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 
Accesul la informatiile de pe site
Wanted Web Development S.R.L garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul Wanted si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Wanted Web Development S.R.L fara acordul prealabil scris al acesteia.Articolele si informatiile din site au doar titlu informativ ele fiind produse fie de partenerii WANTED fie prin recenzii ale unor articole de presa. WANTED isi declina orice responsabilitate pentru utilizarea si posibilele rezultate ale utilizarii de catre terti a informatiilor prezentatate.


Informatii personale
Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Wanted Web Development S.R.L. are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:
a) pentru utilizarea acestor date de catre Wanted Web Development S.R.L. in scopuri de vanzari si marketing;
b) in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
c) Wanted Web Development S.R.L. poate oferi informatia colectata de la client si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia Wanted Web Development S.R.L., ar putea prezenta interes pentru client;
3.2 Scopurile in care Wanted Web Development S.R.L. poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le poate fi oferita sunt tratate pe larg in pagina Politica de confidentialitate.

Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de serviciile prezentate pe Wanted sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului/orasului. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri (nu, se va inlocui cu proceduri) odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Multumim companiilor care ne-au ales: